— Bulma

Nou treball de Bulma “de llum”


El grup Bulma ha volgut començar l’any 2015 enregistrant tres cançons. Són tres cançons noves en les que es pot apreciar un canvi d’estil al dotar les composicions de més força i deixant de banda el so folc i de patrons llatins del seu disc ‘Petons de peix’. Amb aquest gir el grup no perd pas la seva personalitat, tot el contrari, la manté i la reforça, però ofereix més protagonisme a les guitarres i a unes composicions més instintives en comparació amb el seu primer treball.

Els nous temes van ser registrats a l’estudi vilanoví Momo Suîte (Suîte Momo), per Dani del Moral i produits per Ferran Vilanova I Jordi Moncho (Vanova) al seu estudi Flexic Estudi Audiovisual. I també van comptar amb la col·laboració del músic Sergi Sirvent que va registrar la trompeta a la cançó “Parlem” i les veus de Dani del Moral (Suîte Momo). Les tres cançons es titulen “Pols”, “Parlem” i “De llum”. El títol d’aquesta última, “De llum”, també és el títol que el grup ha utilitzat per fer públic el que ells anomenen un “maxi single”, apel·lant a aquests antics discs de vinil que els grups publicaven sobretot als anys 80, i que presentaven entre tres i cinc cançons. En aquest cas el terme “maxi single” empleat pel grup és simbòlic ja que les cançons només es poden trobar a internet, a la seva pàgina de soundcloud http://soundcloud.com/bulmagrup/sets/bulma-de-llum-maxi-single, des d’on es poden escoltar i també descarregar.

 


 
La banda també està treballant per ampliar el seu repertori en directe amb més temes nous, i també versionant-ne de propis i adaptant-los al canvi estilístic que han practicat.
La fotografia de l’”álbum” ha estat realitzada per Haidy Blanch amb la model és la Laura @lauwagens. Merci.

0 commentaris
Deixa un comentari: