— Bulma

Bulma presenta el disc ‘Petons de peix’ a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova

Els Bulma presenten el seu nou treball ‘Petons de peix’ al nou cicle de concerts B de VNG a l’Auditori Municipal Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú.

Aquest concert es presenta el primer disc de llarga durada de Bulma, fruit d’un projecte sincer i transparent, dirigit pel compositor Esteve Molero i enregistrat pel tècnic de so David Casamitjana.

Amb la voluntat de mostrar-nos tal com som, sense més dilació i amb els mínims elements artificiosos, vam decidir enregistrar les cançons del disc en directe i despullar-nos per a aquell que l’escolti. I també volíem que fos un mirall del que toquem i som en viu. Aquesta decisió va significar un treball i esforç previs importants per tal d’arribar a les dates d’enregistrament amb la màxima claredat possible. Un esforç que finalment ha valgut la pena.

Enregistrat en directe el disc reflecteix uns moments i sentiments únics, tal com passa en els concerts, ja què cada acord, cada nota i cada sentiment són també únics en un lloc i instants concrets . Us convidem doncs, a nedar com peixos en els moments, en els acords i en les emocions de cada una de les cançons de Petons de peix.
Volem que sigui una nit màgica, per això no hi faltis. T’hi esperem!

Podeu treure les entrades al web de l’Auditori Toldrà a:
Compra les entrades del Concert de Bulma a l’Auditori
informació a la web de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Components de l’actuació:

Gerard Gómez (guitarra i veu)
Francesc Pascual (bateria)
Rafa Monzó (sintetitzador, guitarra i melòdica)
Toni Jordán (baix)
Esteve Molero (Trombó)
Roger Soler (Percussions) 

Cartell del Concert dissenyat per Michele Pinna.

Cartell de Bulma a l'Auditori Eduard Toldrà del cicle B de VNG

0 commentaris
Deixa un comentari: